Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: طی مصوبه ستاد ملی مقابله کرونا، از ۲۰ آبانماه مشاغل گروه دو، سه و چهار به مدت یک ماه از ساعت ۱۸ در اراک و ساوه تعطیل خواهند بود.

بهروز اکرمی هفدهم آبانماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با اشاره به تصمیمات امروز ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا بیان کرد: از ۲۰ آبانماه به مدت یک ماه تمامی مشاغل دو، سه و چهار در مراکز استان ها همچون اراک و البته شهرستان ساوه از ساعت ۱۸ تعطیل خواهند بود و در صورت فعالیت، پلیس اماکن می تواند راسا اقدام به پلمب واحد صنفی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ۲۴ آبانماه تا ۲۴ آذرماه نیز تردد خودروهای شخصی از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد در شهرهای اراک و ساوه ممنوع خواهد بود و هرگونه تردد با جریمه ۵۰۰ هزار تومانی روبرو می شود، البته برای کادر بهداشت و درمان که نیاز به تردد با خودروی شخصی جهت خدمت رسانی دارند، از طریق فرمانداران با پلیس هماهنگی لازم صورت می گیرد.

اکرمی با بیان اینکه چه ضرورتی دارد که در این شرایط برخی خانواده ها به دنبال غذا خوردن در رستوران ها هستند، گفت: در روزهای آینده رستوران ها تعطیل نیستند، اما با توجه به تاکیدات جهت جلوگیری از تجمع، پذیرش مشتری در رستوران ها با محدودیت همراه خواهد بود و این محدودیت به صورت آزمایشی طی هفته جاری انجام می گیرد.

معاون استاندار مرکزی تصریح کرد: یافته های علمی نشان می دهد حتی اگر ۵۰ درصد ظرفیت رستوران ها مورد استفاده قرار گیرد، در صورت حضور یک فرد ناقل، ویروس می تواند باعث ابتلای ۸۰ تا ۹۰ درصد حاضران در محیط شود، به همین دلیل باید از حضور در رستوران ها کاست و صرفا برای خرید غذا و صرف در منزل در محل حضور یافت.

وی با بیان اینکه در حال حاضر باید دورهمی های خانوادگی تعطیل شود، گفت: طبق آمار در جهان، ۳۱ درصد مبتلایان گردهمایی خانوادگی داشته اند که متاسفانه این رقم در کشور و استان مرکزی به بیش از ۴۰ درصد می رسد، به همین دلیل باید دورهمی ها تعطیل شوند.

اکرمی با بیان اینکه امیدواریم در کوتاهترین زمان تعداد تست های شناسایی ویروس افزایش یابد، اظهار کرد: با افزایش تست ها می توان با سرعت بیشتری مبتلایان را شناسایی و روند درمان را نیز تسریع کرد، اما باید مراسم ها تحت کنترل باشند.

وی تصریح کرد: باید از خانواده های عروس و داماد برای برگزار نکردن مراسم عروسی و حتی از خانواده متوفی به منظور برگزار نکردن مراسم ختم تعهد گرفت، همچنین در صورت برگزاری مراسم برخورد جدی صورت گیرد.

اکرمی با اشاره به ویدئو منتشر شده در فضای مجازی که خانمی از دیوار آرامستان اراک بالا می رود تا بتواند وارد این مجموعه شود، گفت: با توجه به اینکه مسدود بودن آرامستان اراک مصوبه قانونی ستاد مدیریت کرونا در استان مرکزی است، مسلما این رفتار به مانند بالا رفتن از دیوار خانه مردم است که باید به شدت مورد برخورد قانونی قرار گیرد و قطعا اگر این برخورد صورت گیرد و اطلاع رسانی شود، افراد دیگری جرئت تخلف و بالا رفتن از دیوار آرامستان اراک را نخواهند داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به محله محور شدن مقابله با بیماری با محوریت مساجد و امامان جماعت و جلب مشارکت مردم با کمک مدیرکل دفتر امور اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی، سمن ها، هلال احمر و سازمان تبلیغات گفت: شنبه هفته آینده خوابگاه الزهرای اراک به عنوان نقاهتگاه در اختیار ستاد قرار می گیرد، همچنین سپاه نیز به جهت ایجاد نقاهتگاه در صورت ضرورت آماده باشد.

وی اضافه کرد: سازمان صمت استان با مدیریت و نظارت معاونت اقتصادی استانداری مرکزی طی یک هفته آینده مکانی را به مانند بیمارستان آماده کند، مخزن اکسیژن تامین و لوله کشی ها انجام شود و دانشگاه علوم پزشکی نیز تجهیزات را منتقل کند تا با این اقدام افزایش تخت های icu عملیاتی شود و بیماران بدحال پوشش داده شوند.

اکرمی با اشاره به لزوم تلاش بیشتر نهادهای فرهنگی، گفت: مسئله دعا و معنویت در شرایط سخت تقویت کننده سیستم ایمنی است و باید در این روزها از این ظرفیت غافل نشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا استان مرکزی رستوران ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در ۲۲ حوزه انتخابیه وجود دارد

محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت و اطلاعات در مورد مرحله دوم انتخابات مجلس، گفت: ان‌شاءالله از ساعت ۸ صبح ۲۱ اردیبهشت انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی آغاز خواهد شد. بر اساس قانون ۱۰ ساعت مدت زمان رأی گیری خواهد بود و تمدید بعد از ساعت ۱۸ با تشخیص وزیر کشور است که اطلاع رسانی آن در روز انتخابات صورت خواهد گرفت.

وی افزود: تعداد ۲۲ حوزه انتخابیه درگیر برگزاری انتخابات مرحله دوم هستند که در ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری خواهد بود. همچنین ۱۱۵۰۰ شعب اخذ رأی برای این ۲۲ حوزه انتخابیه در نظر گرفته شده است و در عین حال که حدود ۶۵ درصد از شعب ما، مختص انتخابات الکترونیکی است و مابقی با تعرفه‌های رأی گیری برگزار می‌شود.

ستاد انتخابات وزارت کشور تاکید کرد: هشت حوزه انتخابی از ۲۲ حوزه انتخابیه به صورت تمام مکانیزه و الکترونیک خواهد بود که ما در تهران به طور متوسط چهار صندوق الکترونیکی مستقر می‌کنیم تا در دیگر حوزه‌های انتخابیه ازدحام خاصی برای رأی دهندگان صورت نگیرد و به سهولت رأی گیری انجام شود.

اسلامی گفت: بر اساس هماهنگی‌هایی که با ستادهای انتخابات استانی شکل دادیم و جلساتی که باهم داشتیم آخرین تمهیدات و آخرین هماهنگی‌ها صورت گرفته است و امروز پیکر بندی دستگاه احراز هم برای حوزه‌های انتخابی ارسال شد و بر اساس قانون چنانچه نامزدی قصد انصراف داشته باشد تا ساعت ۸ صبح روز سه شنبه ۱۷ اردیبهشت، یعنی ۷۲ ساعت قبل از زمان رأی گیری، این امکان برای او فراهم است.

تاکنون داوطلبی انصراف نداده است

وی در خصوص افراد انصراف داده اظهار کرد: تا الان گزارشی از انصراف ۹۰ نامزدی ک ه برای مرحله دوم در حال رقابت هستند نداریم و ان شاءالله بازه تبلیغات هم ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت به پایان می‌رسد و امیدواریم که به خوبی و به سلامت انتخابات را در ۲۱ اردیبهشت ان شاءالله برگزار کنیم

اسلامی با اشاره به واجدین رأی اذعان کرد: در خصوص واجدین حضور در انتخابات که در این فاصله مرحله اول تا دوم به سن قانونی می رسند و آنهایی که در مرحله اول هم شرکت نکردند، گفت: متولدین ۱۳۸۵/۰۲/۲۱ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند البته آن دسته از واجدین شرایط که متولدین ۱۳۸۵/۰۲/۲۱ به قبل هستند چنانچه در هیچیک از حوزه‌های انتخاباتی رأی نداده باشند، می‌توانند در یکی از این حوزه‌های ۲۲ گانه رأی بدهند و کسانی که در مرحله انتخاب مرحله اول ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ در یک حوزه رأی دادند باید در همان حوزه در انتخابات مرحله دوم شرکت کنند.

وی با ذکر مثالی تشریح کرد: مثالی خدمت شما عرض کنم فرض بفرمائید فردی در تهران در ۱۱/‏۱۲/‏۱۴۰۲‬ رأی داده، این فرد صرفاً می‌تواند در تهران رأی دهد و دیگر نمی‌تواند در مشهد یا در خرم آباد رأی دهد. بلکه در همان حوزه انتخاباتی که رأی داده است باید شرکت کند و ما داده‌های این رأی دهندگان را در دستگاه احراز پیکر بندی می‌کنیم و طبعاً با داده‌هایی که موجود است در ابتدای رأی گیری استعلام صورت می‌گیرد و مشخص می‌شود که این فرد واجد شرایط رأی دهی است یا خیر.

کد خبر 6100501

دیگر خبرها

  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • ۱۱۵۰۰ شعبه اخذ رأی در ۲۲ حوزه انتخابیه وجود دارد
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی